De route Rotterdam Barcelona

Goed uitkijken met de verbinding Rotterdam Barcelona! Aangezien Girona Airport ook wel wordt aangeduid als Barcelona, kan het zomaar zijn dat je een ticket boekt naar Girona Airport in plaats van naar Barcelona Airport! Het verschil kan worden gespot met de luchthavencodes. Die van Barcelona El Prat Airport (5km van het centrum van Barcelona af) is BCN. Die van Girona is echter GRO. Toch kan er dan Barcelona bij staan!

[notice]Pas op dat je naar BCN boekt, en niet naar GRO. Het verschil is meer dan 100 kilometer![/notice]

Route Rotterdam Barcelona door Transavia

sagrada familiaDe route Rotterdam Barcelona wordt dagelijks gevlogen door Transavia. Voor €150 kun je al een retourtje boeken naar El Prat! El Prat ligt echt vlakbij de stad Barcelona zelf. Vanaf Rotterdam naar Barcelona is natuurlijk mogelijk, het is echter ook mogelijk om het vanaf Eindhoven te boeken. Als je bijvoorbeeld in het westen van Noord-Brabant woont, is het perfect om deze twee luchthavens te vergelijken. Maar; gemak dient de mens ook: voor €20 meer kan het het waard zijn om alsnog vanaf Rotterdam Airport te vliegen.

Barcelona is de stad van de cultuur, maar ook de stad van het heerlijke strand. De stad van de Sagrada Familia en de stad van een van de beste voetbalclubs ter wereld: FC Barcelona. Kortom: er is genoeg te ontdekken in Barcelona! En dat alles begint met de vlucht Rotterdam Barcelona van Transavia!