Vliegen naar Girona

Lekker naar Girona Airport. Op bijna 100 kilometer van de beroemde stad Barcelona ligt Girona. Heerlijk een weekje aan de costa del sol, wie wil dat niet? Zorgeloos vliegen naar Girona met Transavia, de enige maatschappij die dit doet vanaf Rotterdam!

[important]Girona Airport wordt wel eens aangeduid met de bestemming Barcelona. Er zit echter een afstand van bijna 100 kilometer tussen. Let op de airport codes! Barcelona is BCN en Girona is GRO.[/important]

Met Transavia vanaf Rotterdam vliegen naar Girona

Transavia vliegt elke maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag heen en weer naar Girona. Met een moderne Boeing 737-700 of Boeing 737-800 vliegen ze vijf keer per week op en neer naar Girona. In een vlucht van 1 uur en 50 minuten kun je vliegen naar Girona. Voor rond de €200 kun je een retourtje Rotterdam Girona te pakken hebben. Echter, als je het echt goed wilt doen dan ga je voor de last minute. Als je geluk hebt, dan is een retourtje ineens mogelijk voor €100! Transavia is een volle dochter van KLM-Air France.

gironaRegio en stad Girona

Vijf keer in de week kun je dus vliegen naar Girona, naar dit interessante stuk Spanje. Veel Nederlanders hebben een tweede huis in de regio Girona. Dit omdat het er bijna altijd mooi weer is, maar ook omdat de regio veel te bieden heeft. Girona is een oude stad, met een prachtige middeleeuwse binnenstad. En de Spaanse cultuur is volop aanwezig, Girona zit dan ook vol met leuke bars, winkels en restaurants. De afkorting voor Girona Airport is GRO. Het vliegveld ligt op een afstand van 15 kilometer van de stad Girona vandaan. Girona wordt ook wel Gerona genoemd. Het opvallende aan de stad Girona is dat er veel kleurrijke huizen staan net als op de bijgevoegde afbeelding. Goedkoop vliegen naar Girona kan vanaf Rotterdam voorlopig alleen met Transavia.

Bezoek ook eens girona.startpagina.nl/