Hotels

Er zijn een aantal hotels rond Rotterdam Airport. Wij hebben de belangrijkste hotels op een rijtje gezet.

    • rotterdam airport hotelHet Regardz Rotterdam Airport Hotel is het op een na dichtstbijzijnde hotel. Op een afstand van 700 meter is het hotel met gratis WiFi een prima plek om te overnachten. Het heeft een waardering van 7,9 uit 430 boekingen. Moderne kamers met onder andere flatscreen TV’s, fietsverhuur is mogelijk, er is een terras aan het water (geopend op mooie dagen) en er is een restaurant.

Afbeelding hiernaast (rechts): Regardz Rotterdam Airport Hotel.

[error]Het Regardz Airport Hotel Rotterdam is het enige hotel dat echt dichtbij de luchthaven ligt. De rest van de hotels dichtbij Rotterdam Airport liggen allemaal een stuk verder Rotterdam in.[/error]

  • Het Van der Valk Hotel Rotterdam – Blijkdorp ligt op iets minder dan 10 minuten rijden. Ook gratis WiFi in het hele hotel, en er is een keuze uit moderne kamers zoals we dat van Van der Valk gewend zijn. Er is met korting gebruik te maken van een sportclub naast het hotel met onder andere een zwembad, een fitnesscentrum en een sauna. Waardering is een 7,9 uit 734 beoordelingen.
  • Tegenover Rotterdam Centraal ligt The Manhattan Hotel Rotterdam. Met een score van 8,7 uit 430 beoordelingen is dit meer dan een hotel. WiFi is gratis in de openbare ruimtes, het kost wat extra in de kamer zelf. Maar een prachtlocatie, vlakbij Holland Casino, het concertgebouw de doelen en eigenlijk gewoon midden in het levendige Rotterdam. Het hotel zit overigens in de Millenniumtoren.
  • urban residencesNog beter is misschien wel Urban Residences Rotterdam. Gratis WiFi overal in het hotel en precies in het centrum van Rotterdam. Het zijn luxe designappartementen, stijlvol wit, ontworpen door een architect. Prachtig uitzicht over de stad en de waardering doet het hem helemaal: een 9,3 uit 747 beoordelingen! Afbeelding hiernaast (rechts): Urban Residences Rotterdam.