Auto huren op Rotterdam Airport // prijzen, huurauto’s vergelijken

Wil je een auto huren op Rotterdam Airport? Geen probleem! Gerenommeerde autoverhuurbedrijven zijn tegenwoordig ook gevestigd op Rotterdam Airport. De kantoren van de huurautobedrijven bevinden zich in de aankomsthal. Er zijn zes bedrijven die zich hebben gevestigd als autoverhuurbedrijf op Rotterdam the Hague Airport, dit zijn Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Budget en Green Motion.

Auto huren op vliegveld Rotterdam the Hague

Het is niet moeilijk om de zes autoverhuurbedrijven een voor een af te bellen en te mailen om de goedkoopste huurauto te vinden. Toch is het makkelijker om tijd en geld te besparen door dit te doen met een online vergelijker zoals EasyTerra. Tijd omdat je jouw persoonlijke informatie slechts 1x hoeft in te voeren, geld omdat de goedkoopste huurauto’s vaak juist bij dit soort vergelijkers staan. Bedenk wel dat veel autoverhuurbedrijven een toeslag vragen als je jonger dan 26 jaar oud bent. Deze leeftijdstoeslag hebben alle verhuurbedrijven. Ook heb je soms al een autoverzekering zonder dat je het weet, dan is het zonde om die erbij te nemen!

Autoverhuur op Rotterdam The Hague Airport

Wil jij binnenkort een auto huren op Rotterdam Airport? Via EasyTerra autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de beste lokale partners op Rotterdam Airport.