Hotels bij Rotterdam Airport // overzicht en prijzen

Er zijn een aantal hotels rond Rotterdam Airport. Wij hebben de belangrijkste hotels op een rijtje gezet.

Het Regardz Rotterdam Airport Hotel is het op een na dichtstbijzijnde hotel. Op een afstand van 700 meter is het hotel met gratis WiFi een prima plek om te overnachten. Moderne kamers met onder andere flatscreen TV’s, fietsverhuur is mogelijk, er is een terras aan het water (geopend op mooie dagen) en er is een restaurant.

Afbeelding hiernaast (rechts): Regardz Rotterdam Airport Hotel.

Het Van der Valk Hotel Rotterdam – Blijkdorp ligt op iets minder dan 10 minuten rijden. Ook gratis WiFi in het hele hotel, en er is een keuze uit moderne kamers zoals we dat van Van der Valk gewend zijn. Er is met korting gebruik te maken van een sportclub naast het hotel met onder andere een zwembad, een fitnesscentrum en een sauna. Waardering is een 8,0 uit 1900 beoordelingen.

Tegenover Rotterdam Centraal ligt The Manhattan Hotel Rotterdam. WiFi is gratis in de openbare ruimtes, het kost wat extra in de kamer zelf. Maar een prachtlocatie, vlakbij Holland Casino, het concertgebouw de doelen en eigenlijk gewoon midden in het levendige Rotterdam. Het hotel zit overigens in de Millenniumtoren.

Nog beter is misschien wel Urban Residences Rotterdam. Gratis WiFi overal in het hotel en precies in het centrum van Rotterdam. Het zijn luxe designappartementen, stijlvol wit, ontworpen door een architect. Prachtig uitzicht over de stad en de waardering doet het hem helemaal: een 9,0 uit 2747 beoordelingen!

Afbeelding hiernaast (rechts): Urban Residences Rotterdam.