Taxi naar Rotterdam Airport // prijs en tarieven vergelijken

Rotterdam Airport heeft geen treinstation. De Rotterdam Airport Taxi, een speciaal bedrijf dat in het leven is geroepen om dit gemis op te vangen, is vaak erg duur. Wordt het dan niet eens tijd voor een goedkoper alternatief! Dat is er al! Taxi2Airport. Je vergelijkt hier eenvoudig de taxi-aanbieders uit de buurt van Rotterdam Airport. Vergelijk ze niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit! Selecteer bijvoorbeeld welke klasse auto je graag wilt hebben; budget of met wat meer klasse?

Een taxi naar vliegveld Rotterdam kan vrij prijzig zijn, ook via Taxi2Airport, maar bedenk goed hoe lang je op vakantie gaat. Als dit de parkeerkosten bespaart dan is het natuurlijk wel erg lekker om direct op de luchthaven van Rotterdam te worden opgepikt door jouw vooraf online geboekte taxi!

Bekijk wat het reserveren van een taxi vanaf of naar vliegveld Rotterdam (RTM) kost.

Taxi naar Rotterdam Airport

Aangezien ook het openbaar vervoer in Nederland tegenwoordig erg duur is, kun je het beste kijken wat de taxi kost. Een groot voordeel van de taxi is natuurlijk wel dat die de rechtstreekse route rijdt. Zeker als je qua afstand van het dichtstbijzijnde busstation ongunstig woont, is de taxi de ideale uitkomst. Misschien kost het wel zo’n €20 meer, maar als je daarmee een uurtje uitspaart, is het het misschien dubbel en dwars waard! Zeker na een lange vakantie, als je ’s avonds laat (ongunstige openbaar vervoer tijden) thuis komt!