Turkish Airlines breidt vluchten naar Istanbul uit

Turkish Airlines start op 26 oktober 2014 met een dagelijkse verbinding tussen Rotterdam en Istanbul. Dat is vanaf de start van het winterseizoen 2014/2015. Sinds maart 2014 is de grootste stad van Turkije al verbonden met Rotterdam, met slechts 5 vluchten per week. Dit zou dus vanaf het komende winterseizoen worden uitgebreid naar zeven. Ook op de woensdag en op de zaterdag wordt voortaan naar Istanbul gevlogen.

”De mensen uit de regio Rotterdam en Den Haag die naar Istanbul willen reizen hebben de voordelen van het vliegveld ontdekt: nauwelijks wachtrijen, snel en goedkoop parkeren en de service van Turkish Airlines”, aldus de General Manager van Turkish Airlines in Rotterdam: Ferhat Yerli.

Rotterdam Airport wordt door Turkish Airlines gepromoot in verschillende provincies

Zeker de zakelijke reiziger heeft Rotterdam The Hague Airport ontdekt. Omdat Turkish Airlines voorziet dat meer mensen mee willen op de kwalitatief zeer goede vluchten naar Istanbul met een moderne Airbus A320-200. Turkish Airlines wil vliegveld Rotterdam nu verder promoten in Zuid Holland, Zeeland en ook Utrecht. Dit om de mensen het alternatief van Schiphol te laten zien.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.